Vointa anime !

Ia-ti puterea din rabdare si liniste !!!
vointa anime Priveste raul si ia seama la invatatura sa. La inceput este doar in firicel de apa, dar creste tot mai mare , caci vine de la ce este mai mare si lucrurile asa trebuiesc indeplinite prin firea lor. Asemea este si gandul cel bun si drept randuit el isi face loc printre pietre si stanci , nu tine seama de nimic , isi urmeaza drumul si nimic nu-i sta in cale . Apa cu apa se aduna iar impreuna puterea este si mai mare . Ia seama la taina aceasta si nu o uita , acel firicel de apa stie unde va ajunge caci una este cu pamantul si toate cele ce-i vin in cale nu il pot oprii pana la sfarsit . Astfel sa iei seama la gandul tau unde trebuie sa ajunga si vei vedea ca nimic nu sta in calea sa. Sa-ti fie gandul limpede pana la sfarsit ; multe se vor ivi in calea sa , caci firea lucrurilor din jur este miscatoare asemeni apelor .Apa cu apa se intalnesc . pamant cu pamant si munte cu munte !

Ia bine seama la taina semintei ! Asemeanea ei este si gandul tau si cum samanta nu se poate fara coaja asa este si gandul cel rodnic al omului . Coaja gandului rodnic este Vointa iar fara vointa gandul se usuca si nu foloseste la nimic . Dar puterea este in rabdarea semintei iar vointa si rabdarea fac mladita firava sa razbata pamantul tare !!!

extras din LEGILE LUI ZAMOLXE

Cultiva-ti vointa.Dacă esti in stare sa urci, nimic nu-ti va fi cu neputinta. (Roger Martin du Gard)

Vointa ... Am ajuns sa cred ca are o mare putere deoarece fara ea toate celelalte calitati devin nule !

NU voi renunta niciodata sa urmaresc desene animate deaorece vointa exprimata de personajele din desenele animate este cea mai puternica , luand ca exemplu naruto inheritors of the will of fire .. Cine exprima puterea vointei mai bine ca NARUTO ?
  • TRaind in Romania dorinta de a reusi trebuie sa fie direct proportionala cu numarul de oameni si evenimente care ti se opun !!!!
  • Urmareste Urmatorul AMV !
  • Tu ce crezi despre VOINTA ? Gresesc cand cred asta despre ea ?

Comentarii