inuyasha-online-film

joi, 27 ianuarie 2011

Editat si Actualizat in data de  09.06.2013
filmul inuyasha online

Inuyasha
Sabia unui conducator onorabil


Puteti urmari filmul online inuyasha 3: Sabia unui Conducator Onorabil
Durata : 98 de minute si 42 de secunde ;

 Descriere :

  Filmul incepe prin amintire nasterii lui Inuyasha ca o imbinare intre un demon foarte foarte puternic si o femeie umana. 
 Tatal lui Inuyasha face eforturi pentru ca Inuyasha sa traiasca si o salveaza pe mama lui de la moarte (in trecut).

 Iar in prezent : Inuyasha o urmeaza pe Kagome (pe care o si iubeste , dar nu prea vrea la inceput sa recunoasca acest lucru ) in lumea oamenilor . 
Familia Kagomei pastreaza din generatii stravechi o sabie foarte puternica si malefica controlata de un sigiliu de 700 de ani , care expira tocmai acum eliberand spiritul sabiei !
#Tag-uri : film, online , full , gratis , youtube , google,episoade
Mai jos aveti cateva poze cu inuyasha , kagome , sesshomaru , miroku , sango si altii :


poze inuyasha  desene animate ------------------------------------------------------------------------------------- daj ------------------------------------------------------------------------------------- poze desene  inuyasha ,sesshomaru ,desene animate jocuri


O imagine foarte amuzanta  cu Inuyasha Sesshomaru si ShippoComments

2 Comments

RSS
Anonim spunea...

Poi cred ca filmul ar fi mai interesant daca as intelege ce pune dar cum este in engleza naibi stie ce zic ei acolo!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gorgan Tibi spunea...

DA, ai dreptate imi pare rau pentru acest fapt dar am remediat problema si acum filmul este tradus in totalitate in limba romana !
Intregul continut este acum supus unei revizuiri pentru a asigura faptul ca astfel de incidente nu vor mai fi si calitatea va fi una ridicata !

Copyright @ 2018 Desene animate jocuri. Designed by Templateism | MyBloggerLab

Google+ Followers

DESPRE NOI

NOI SUNTEM FIINTE MULTIDIMENIONALE CE VENIM DIN LUMI ASEMENATOARE CU CELE ANIME >>> DINCOLO DE REALITATEA CLASICA >>> AM VENIT CA HOLOGRAME INAINTE DE A EXISTA CA SI CORP FIZIC >>> X SAO :*:*:*:

Persoane interesate