inuyasha-online-film

Editat si Actualizat in data de  09.06.2013
filmul inuyasha online

Inuyasha
Sabia unui conducator onorabil


Puteti urmari filmul online inuyasha 3: Sabia unui Conducator Onorabil
Durata : 98 de minute si 42 de secunde ;

 Descriere :

  Filmul incepe prin amintire nasterii lui Inuyasha ca o imbinare intre un demon foarte foarte puternic si o femeie umana. 
 Tatal lui Inuyasha face eforturi pentru ca Inuyasha sa traiasca si o salveaza pe mama lui de la moarte (in trecut).

 Iar in prezent : Inuyasha o urmeaza pe Kagome (pe care o si iubeste , dar nu prea vrea la inceput sa recunoasca acest lucru ) in lumea oamenilor . 
Familia Kagomei pastreaza din generatii stravechi o sabie foarte puternica si malefica controlata de un sigiliu de 700 de ani , care expira tocmai acum eliberand spiritul sabiei !
#Tag-uri : film, online , full , gratis , youtube , google,episoade




Mai jos aveti cateva poze cu inuyasha , kagome , sesshomaru , miroku , sango si altii :


poze inuyasha  desene animate ------------------------------------------------------------------------------------- daj ------------------------------------------------------------------------------------- poze desene  inuyasha ,sesshomaru ,desene animate jocuri


O imagine foarte amuzanta  cu Inuyasha Sesshomaru si Shippo



Comentarii

Anonim a spus…
Poi cred ca filmul ar fi mai interesant daca as intelege ce pune dar cum este in engleza naibi stie ce zic ei acolo!!!!!!!!!!!!!!!!1
Lightcore tibi a spus…
DA, ai dreptate imi pare rau pentru acest fapt dar am remediat problema si acum filmul este tradus in totalitate in limba romana !
Intregul continut este acum supus unei revizuiri pentru a asigura faptul ca astfel de incidente nu vor mai fi si calitatea va fi una ridicata !