Eureka Seven Desene Animate Online Episoade

eureka seven 7 desene wallpapers Desene animate online eureka seven Acesta seria de desene animate este in limba romana ! Si vor mai urma multe desene animate in limba romana Eureka Seven, cunoscut în Japonia ca Psalmi de planete Eureka Seven (交響 詩篇エウレカセブン, Kōkyōshihen Eureka Sebun?, Literalmente "Simfonica Psalmi Eureka Seven" si stilizat ca "Eureka Seven"), este un serial prototip [1] serie anime TV de Bones. Eureka Seven spune povestea lui Renton Thurston şi Gekkostate haiduc grup, relaţia sa cu Eureka enigmatic-pilot mecanice ", precum şi misterul Coralians. Bandai a produs trei jocuri video bazate pe Eureka şapte; doua dintre ele sunt bazate pe evenimente înainte de spectacol, în timp ce a treia este bazat pe prima jumătate a spectacolului. Atât conceptul original al anime şi a jocului video Eureka Seven vol.. 1: New Wave au fost adaptate în serie manga, precum şi, deşi cu multe schimbări semnificative în primul rând, la sfârşitul anului. Serial TV a fost de asemenea adaptat într-o serie de patru romane şi un film.
Eureka 7 seven sapte episodul 1 (unu)
Eureka seven 7 episodul 2 eureka seven sapte Episodul 3 [ro] in lima romana Eureka n şapte, ca rezultat al Coral Scub care acoperă planeta, atmosfera este pătrunsă de o energie enigmatic cunoscut sub numele de Transparence particule de lumina, .....

da-ti click pentru toate episoadele eureka seven 




poreclit valuri Trapar pentru scurt. Norb, liderul Vodarac, se precizează că toate crezut că poartă cu ea de energie. Ca rezultat, o formă simţitoare de viaţă pe scara de Coral Scub produce o cantitate imensă de energie. Utilizarea cea mai importantă a energiei Trapar este utilizarea acestuia ca o metodă de propulsie pentru vehicule de zbor capabil. Deşi Trapar-propulsate dirijabile sunt relativ comune, prin unde Trapar pentru "ridicare" (sau "reffing", potrivit unor traduceri ventilator, precum şi traducerile oficiale în unele ţări) este utilizarea lor predominantă. De ridicare foloseste placă de surf-cum e cazul dispozitivelor numite placi de "reflecţie" pentru a merge valuri Trapar într-un mod similar cu surfing, şi este un sport popular în serie. Utilizarea cea mai grandioasa din Trapar - fightercraft masive umanoide - sunt un fenomen recent, a făcut posibil prin descoperirea de viata bizar străin-forme în cadrul Coral Scub. Episodul 4 eureka seven sapte in romana eureka seven sapte desene animate episoade -5 episodul 6 episodul 7 eureka seven sapte ep 8 eureka sapte seven episodul 9 eureca eureka sapte seven ep episodul 10 toate episoadele din eureka seven sapte !!! video desene animate online !!! episodul 11 episodul 12 episodul 13 episodul 14 episodul 15 eureka desene animate eureka seven finalul ! Sper ca Va Placutacest serial de desene animate !

Comentarii

Anonim a spus…
cititi blog-ul intreg, destul de bine